Rabo Clubkas Campagne – Stem mee!

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar! Ook CSV Fraternitas doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne.

Stemmen
Van 1 oktober t/m 15 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Fraternitas belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. We willen dit in het bijzonder inzetten voor de aanschaf van de methodiek “kleuren turnen”. Hiermee kunnen de leid(st)ers de lessen nog leuker maken en tegelijkertijd de ontwikkeling van de kinderen optimaal stimuleren.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op Fraternitas tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt echter alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid. Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren bij ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als die bekend is, ontvang je voor 1 oktober van de Rabobank een persoonlijke stemcode.

Samenwerking met FC De Bilt en TV FAK
Om onze opbrengst te verhogen zijn wij als Fraternitas voor deze actie een samenwerking aangegaan met twee andere bekende verenigingen uit De Bilt, te weten voetbalvereniging FC DE BILT en tennisvereniging FAK. Wij roepen onze leden dan ook op om naast de maximale twee stemmen voor Fraternitas de overige drie stemmen te gunnen aan FC De Bilt en TV FAK.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rh

Bedankt voor jouw steun!