Avondvierdaagse De Bilt 2017 afgesloten

Wat op dinsdag 6 juni 2017 begon als een kletsnatte en winderige start van de avondvierdaagse in De Bilt, dat eindigde op vrijdag 9 juni 2017 met mooi en niet al te warme weer tijdens de intocht. Ook dit jaar deed Fraternitas weer mee met de avondvierdaagse in onze gemeente. Met een kleine groep kinderen wandelden Evelien en Lisette vier dagen lang de 5 kilometer door onze gemeente en de directe omgeving. Erik en Joop begeleidden de wat grotere groep met jongeren en volwassenen die vier dagen lang 10 kilometer mochten afleggen. En meewandelen met Fraternitas betekent net zoals andere jaren dat je als eerste mag vertrekken voor de scholen uit, en vaak ook als eerste weer terug bent.

De regenachtige eerste wandeldag werd meer dan goed gemaakt op de andere drie dagen. We hebben geen slecht weer meer gehad en het was om te wandelen af en toe best wel warm.

Na vrijdag het laatste rondje te hebben gewandeld, werd er verzameld op Weltevreden, de straat bij de gemeentewerf. Vanwege ons 100 jarig jubileum mochten wij van de organisatie dit jaar als eerste vertrekken achter de fanfare.

Er worden bloemen uitgedeeld aan de wandelaars en de leden die deelnemen aan de intocht .

Trainer Niels met onze oude verenigingsvlag

Een impressie van het eerste stukje van de intocht, vlak voordat we het publieke deel in wandelden (film met geluid)

Namens de vereniging ontvangen Lisette en Evelien een geschenk vanwege hun jarenlange inzet om de deelname aan de avondvierdaagse weer te laten slagen. Lisette en Evelien, nogmaals hartelijk bedankt voor jullie inzet. En uiteraard de vrijwilligers die de pauzes en de intocht jarenlang hebben verzorgd.

En tot slot de trotse groep wandelaars en deelnemers aan de intocht.

Dit jaar was (voorlopig) het laatste jaar dat Fraternitas aan de avondvierdaagse heeft meegedaan. Het teruglopend aantal deelnemers maakte dat het organiseren veel werk was waar maar weinig leden plezier aan beleefden.