Clinic Start Running Feb-Mrt 2019

Geplaatst op door

FRATERNITAS BEREIDT JOU VOOR OP LOOP RUNNING DE BILT!

Op zondag 31 maart vindt de 3e editie plaats van Running de Bilt.

Voor kinderen en volwassenen zijn er verschillende afstanden (1, 5 of 10 km). Je kunt lekker (hard)lopen of voor de beste tijd gaan. De start en finish is weer bij FC De Bilt en er is een prachtige parcours uitgezet rondom de Hooge Kampse Plas. Running de Bilt is een samenwerking aangegaan met Fraternitas voor de loopclinics.

De hardloopgroep van sportvereniging Fraternitas De Bilt bereidt je graag voor op dit sportieve evenement. Onder leiding van ervaren loopinstructeurs krijg je vanaf 2 februari elke zaterdagochtend (gedurende 8 weken) een looptraining in het Houdringebos bij De Bilt. We starten om 8.30 uur en eindigen rond 10.00 uur steeds bij het gebouw van IJsclub ‘Het Biltse Meertje’, gelegen aan de Visserssteeg nabij de rotonde Soestdijkseweg Zuid/Groenekanseweg De Bilt. We besteden aandacht aan een goede warming-up, loophouding, het opbouwen van kracht en conditie en je krijgt persoonlijke looptips. Verder loop je samen met elkaar en zal je zien hoe motiverend het lopen zo samen werkt. Als afsluiting kan je meelopen op 31 maart met Running de Bilt.

We hebben aparte loopgroepen voor volwassenen én kinderen (vanaf 10 jaar). Kinderen zijn dus ook van harte welkom binnen onze loopgroep Cool Running!

Zowel beginnende als ervaren hardlopers zijn welkom! Ook als je nog niet zeker weet of je wilt deelnemen aan de Running De Bilt.

De kosten voor deelname aan deze Clinic bedragen € 25,- per persoon. Deelname (en aanmelding) voor Running De Bilt bepaal je vervolgens zelf, maar natuurlijk hopen wij dat er zoveel mogelijk enthousiastelingen meedoen aan dit hardloopevenement in onze eigen gemeente!

Voor meer informatie of gelijk aanmelden, kun je contact opnemen met:

beiden zijn trainers van de hardloopgroep binnen Fraternitas De Bilt.