Cool Running

Geplaatst op door

Cool Running is hardlopen voor de jeugd met af en toe een bootcamp. Het is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren lopers vanaf 8 jaar. Lange of korte benen, dun of dik, goede conditie of niet: iedereen is welkom! Niets is leuker dan om samen met leeftijdsgenoten te trainen. Twee keer per week gaan wij lekker rennen met elkaar in het Houdringse bos. Plezier staat voorop maar op z’n tijd even alles geven is ook cool. Vandaar Cool Running. Regelmatig is er een coopertest of tijdsmeting om te kijken of je vooruit bent gegaan.

Doelgroep

Jongeren vanaf 8 jaar

Lestijden

Donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 08.45 uur tot ongeveer 10.00 uur

Locatie

Lente/zomer: verzamelen wij in het clubhuis bij het Schaatsmeertje in het Houdringebos, achter de rotonde van de Groenekanseweg en de Soestdijkseweg Zuid.

Herfst/winter: Van medio september tot begin zomertijd trainen we op de donderdagavond op het terrein van FC De Bilt, Weltervreden 1. Verzamelen om 19.00 uur in de kantine.

Trainer

Desirée Homma
Luc van Rooijen
Rob Kockelkoren
Richard Thomassen

Proefles

Twee proeflessen volgen is mogelijk. Lees hier over de proeflessen.

Contributie

De verenigingscontributie bedraagt € 46,00 per halfjaar. Daarnaast is de bondscontributie € 10,70 per halfjaar per kind tot de leeftijd van 16 jaar. Vanaf 16 jaar is de bondscontributie € 13,10 per halfjaar.

Zie voor meer informatie de lidmaatschap-pagina. Daar is ook het aanmeldformulier te downloaden.