RunFit

Geplaatst op door

Ga voor deze activiteit naar de site van LoopFit De Bilt

RunFit is recreatief hardlopen voor elk niveau. Run Fit is een hardlooponderdeel van sportvereniging C.S.V. Fraternitas De Bilt, bedoeld voor zowel de beginnende als de meer ervaren lopers. Elke woensdagavond en elke zaterdagmorgen trainen we in het Houdringebos (in de winterperiode lopen we op Larenstein). Lange of korte benen, goede conditie of niet, beginnende hardloper of ervaren, begin 20 of eind 60 jaar, iedereen is welkom! Plezier staat voorop, maar op zijn tijd geven we ook even alles wat erin zit.

Lekker bewegen in het bos
Waarom binnen sporten als het buiten kan? Waarom niet lekker lopen in het bos? Heel dichtbij, hier in De Bilt. Wil je lekker bewegen en gezelligheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het allerbelangrijkste aspect is het sociale!
Het is altijd ‘samen uit, samen thuis’ maar ook ‘weer of geen weer’: het gaat altijd door. We houden rekening met verschillende conditieniveaus en er zijn tussentijdse pauzes.
Zin om een keer vrijblijvend mee te doen? Dat kan altijd. Wij verwelkomen regelmatig nieuwe lopers.

Hardlopen voor volwassenen
Enthousiaste en gecertificeerde loopinstructeurs begeleiden de groep. De training bestaat uit een afwisselende mix van looptraining, interval en duurloop. Bewegen staat voorop en ieder heeft zo zijn eigen persoonlijke doelstelling. We trainen twee keer per week maar kan je maar één keer per week, dan is dat geen probleem. Jij bepaalt hoe vaak je komt. Wel is het natuurlijk zo dat je conditie beter vooruit gaat als je vaker traint. Wij helpen jou om jouw persoonlijke doelstelling te realiseren.

Waar?
Wij verzamelen in het clubhuis bij het Schaatsmeertje in het Houdringebos, achter de rotonde van de Groenekanseweg en de Soestdijkseweg Zuid.
NB. Van medio september tot begin zomertijd verzamelen we op de woensdagavond bij de voetbalvereniging FC De Bilt aan Laan van Weltevreden, we kunnen daar onze fiets of auto neerzetten en hebben de beschikking over een kleedkamer waar we onze jas en sleutels kunnen achterlaten. In de kantine van FC De Bilt is de mogelijkheid om eventueel een kopje koffie met elkaar te drinken na het lopen (vergeet dan niet om wat geld mee te nemen).

Meer informatie en aanmeldingen: LoopFit De Bilt