Clinics voor de beginnende hardloper

Wil jij lekker hardlopen in het bos? Lukt het jou niet om zelf te beginnen of haak je snel af?
Waarom sluit je niet aan bij onze loopgroep en zie je hoe motiverend het werkt om samen te lopen?

Fraternitas de Bilt heeft een sportieve –en gezellige hardloopgroep en organiseert ook in het voorjaar van 2018 weer introductietrainingen voor beginnende hardlopers. We organiseren
loopclinics voor de beginnende hardloper. Vanaf zaterdag 7 april start StartRunning in de Bilt. Voor elk niveau, voor jong en oud.

Onder leiding van ervaren loopinstructeurs krijg jij wekelijks, op zaterdagochtend van 08.30-10.00 uur een looptraining in het bos bij de Bilt (Houdringe, Beerschoten). Er wordt veel aandacht besteed aan een goede loophouding, de ademhaling, het opbouwen van kracht en conditie en je krijgt persoonlijke looptips. Verder loop je samen met elkaar en zal je zien hoe drempelverlagend en motiverend het lopen zo samen werkt. Voor je het weet is de tijd alweer voorbij.
De clinics van StartRunning duren 10 weken (excl. de schoolvakanties) en bij de laatste clinic lopen we gezamenlijk een prestatieloop van 2½, 5, 7½ of 10 km. Een mooie prestatie om trots op te zijn.
Als je dan de smaak te pakken hebt, kun je hierna instromen in de reguliere looptrainingen van Fraternitas.

StartRunning

Met de StartRunning clinics bieden we een compleet pakket aan. Je krijgt 10 looptrainingen inclusief 1 les loopscholing en coaching, 1 les op ademhaling en hartslag lopen en
1 les Running bootcamp (met oefeningen voor je ‘core stability’).
Vooraf geven we een tweetal workshops over hardloopthema’s zodat je goed voorbereid aan de slag kan. Daarnaast krijg je een loopschema zodat je zelf, doordeweeks, ook kunt lopen. Een compleet pakket voor slechts € 25.

Informatieavond StartRunning woensdag 28 maart a.s.

Geïnteresseerd? Wil je meer weten? We organiseren als aftrap voor StartRunning een informatieavond op woensdagavond 28 maart a.s. (inloop 19.45 uur, start is om 20.00 uur tot 22.00 uur bij de winkel van Ad Baars, Waterweg 110 De Bilt). Geheel vrijblijvend.
Hier kun jij ook al jouw vragen stellen over StartRunning en wat er allemaal bij de looptraining komt kijken. En uiteraard zijn de looptrainers die avond ook aanwezig om kennis te maken. We geven die avond een tweetal sessies over de onderwerpen: (1) Op ademhaling en hartslag lopen (2) Blessurevrij lopen. Op de avond zelf wordt niet gelopen.
De avond zelf kost € 5 (workshops incl. koffie/thee).
Besluit jij na afloop je aan te melden voor de clinics van StartRunning, dan worden de kosten verrekend met de StartRunning kosten.

Meld je aan via Desiree@fraternitasdebilt.nl of bel Désirée gerust voor meer info (tel 06-24781024).

Bekijk StartRunning op YouTube: https://youtu.be/pzHry-pOquM