Drie deelnemers opleiding jureren turnen

Heidi van Wezel, moeder van een van onze leden, trainer Floris Groeneveld en turn-assistent Lieke Veldkamp zijn de eerste drie nieuwe deelnemers aan de KNGU-opleiding jureren Turnen Dames 1, kortweg TD1, van onze vereniging. Zij gaan eerdaags starten met de basisopleiding jureren damesturnen die bestaat uit een drietal klassikale lessen en daarnaast thuisstudie met behulp van het opleidingsnetwerk van de KNGU via internet. Wanneer zij slagen voor het examen, dan ontvangen zij het jurybrevet TD1 en mogen zij officieel als jurylid bij het turnen aan de slag.

De turntrainers en bestuur zijn erg verheugd dat Lieke, Heidi en Floris deze stap willen nemen en uiteraard wensen wij hen erg veel plezier en succes. We duimen voor een goede afloop.

Juryleden leveren bij wedstrijddeelname
De vereniging doet jaarlijks mee aan allerlei turnwedstrijden en moet bij deelname ook juryleden leveren. Zonder juryleden van Fraternitas mogen onze leden niet meedoen aan turnwedstrijden, of ze doen buiten mededinging mee en komen niet in aanmerking voor prijzen.

Mocht je als lezer ge├»nteresseerd zijn in welke mogelijkheden er zijn, naast juryleden voor dames-turnen zoeken we ook voor mannen–turnen ge├»nteresseerden die de TH1-opleiding willen gaan volgen. Neem contact op met de turntrainers wanneer je meer informatie wil. Of kijk op de site van de KNGU, klik hier.