Rabo Clubkas – Dank allen voor een mooi resultaat

Gisteren hebben we samen met vele andere verenigingen uit de regio het resultaat van de Rabo Clubkas Campagne 2018 mogen ontvangen in het Figi theater te Zeist. Hoewel we prima werden vermaakt tijdens een goed opgezette show werden we steeds benieuwder naar wat het resultaat van deze actie voor onze vereniging zou zijn. Nadat de spanning goed was opgevoerd bleek dit een prima resultaat te zijn: €1013,15 !

Daarmee is ons doel met deze actie, aanschaf kleuren turnen, gehaald. Dit gaat ons helpen om onze jeugdleden nog meer plezier te laten beleven aan hun sport terwijl ze zo optimaal mogelijk worden geholpen in hun motorische ontwikkeling.

Iedereen bedankt

Iedereen die op ons heeft gestemd of voor stemmen heeft gezorgd vanuit onze vereniging of vanuit onze partners in deze: FC De Bilt en TV Fak. Op basis van het aantal uitgebrachte stemmen bleek elke stem €8,97 op te leveren. Daarmee telt elke stem dus lekker mee.

Niet in de laatste plaats willen we uiteraard Rabobank Rijn en Heuvelrug heel erg bedanken voor deze campagne en het warme hart dat ze het verenigingsleven in de regio toe dragen.