Showdance

Geplaatst op door

Vanaf ongeveer 8 jaar kun je bij ons terecht voor dans.  Bij de groepsindeling wordt gekeken naar zowel leeftijd als niveau en de samenstelling van de dansgroep. Het is hartstikke leuk om met een groep een dans te leren op top-40 muziek. Binnen de lessen wordt veel aandacht besteed aan onder andere houding, lenigheid, eigen improvisatie en choreografie. Maar ook spierversterkende oefeningen komen aan bod. In de danslessen komen allerlei stromingen op dansgebied aan de orde, zoals jazzdans, musicaldance, conditiedans, show- & streetdance.

Showdanceles 12+ dinsdagavond

We geven twee keer per jaar een demonstratie tijdens de eigen club- en toestelkampioenschappen. Daarnaast proberen we elk seizoen mee te dansen met een Dance2Demo van de KNGU. Een dansvoorstelling waar verschillende dansgroepen uit de regio aan mee doen. We kunnen daar onze eigen dansen laten zien en verder genieten van allerlei andere dansen en dansstijlen.

Doelgroep

Iedereen vanaf 8 jaar.

Lestijden

Dinsdag: aanvang 18.30 uur, einde 19.30 uur, voor de leeftijd van 8 tot ongeveer 12 of 13 jaar (beginners/medium-niveau)
Dinsdag: aanvang 19.30 uur, einde 20.30 uur, voor de leeftijd vanaf 12 of 13 jaar (medium/gevorderden niveau)

Als je op de leeftijdsgrens zit of niet weet in welke groep je zou willen/kunnen instromen: neem dan even contact op met de trainster.

Locatie

Gymzaal Marie Curieweg 1 in De Bilt

Trainer

Nicole van Spellen

Proefles

Twee proeflessen volgen is mogelijk. Lees hier over de proeflessen.

Contributie

Kijk op de Contributie pagina voor informatie over de contributie.

Zie voor meer informatie de lidmaatschap-pagina. Daar is ook het aanmeldformulier te downloaden.