StartRunning: leer hardlopen in 10 weken en bouw je conditie op

StartRunning

StartRunning

Clinics voor de beginnende hardloper

Wil jij lekker lopen in het bos? Lukt het jou niet om zelf te beginnen of haak je snel af?
Fraternitas organiseert clinics voor de beginnende hardloper. Vanaf 2 april start StartRunning in de Bilt.
Voor elk niveau, voor jong en oud. Meld je nu aan !
Onder leiding van ervaren loopinstructeurs krijg je wekelijks, op zaterdagochtend van 08.30-10.00 uur een looptraining in het Houdringebos. Verzamelen bij clubhuis bij het Schaatsmeertje in het Houdringebos, achter de rotonde van de Groenekanseweg en de Soestdijkseweg Zuid. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede loophouding, het opbouwen van kracht en conditie en je krijgt persoonlijke looptips. De clinics van StartRunning duren 10 weken (excl. de schoolvakanties) en na afloop kun jij deelnemen aan een Prestatieloop van 2 km of 4 km. Als je wilt kun je hierna instromen in de reguliere looptrainingen.

StartRunning pakket

Met de StartRunning clinics bieden we een compleet pakket aan. Je krijgt 10 trainingen inclusief 1 gastles loopscholing en coaching, 1 gastles op hartslag lopen en 1 gastles Running bootcamp. Ook geven we vooraf een tweetal workshops over hardloopthema’s . Daarnaast zijn de clinics inclusief een verzekering en krijg je een persoonlijk loopschema zodat je zelf, doordeweeks, kunt lopen. Een compleet pakket voor maar € 47,50.

Workshops over hardloopthema’s woensdag 23 maart a.s.

Geïnteresseerd? Wil je meer weten? Kom dan naar de workshops op woensdagavond 23 maart,  inloop 19.45 uur, start is om 20.00 uur tot 22.00 uur bij de winkel van Ad Baars, Waterweg 110 De Bilt. Geheel vrijblijvend. Kom langs !
We geven een tweetal workshops met de thema’s: (1) Op hartslag lopen (2) Blessurevrij lopen. Hier kun jij ook al jouw vragen stellen over StartRunning. De avond zelf kost € 7,50 (workshops incl. koffie/thee).
Besluit jij na afloop je aan te melden voor de clinics van StartRunning, dan worden de kosten verrekend met het StartRunning pakket.

Meld je aan op deze site via contact (inschrijfformulier volgt later) of bel Désirée voor meer info (tel 06-24781024).

Bekijk StartRunning op YouTube: https://youtu.be/pzHry-pOquM

krantbericht StartRunning mrt2016

krantbericht StartRunning mrt2016

Bij de workshop ‘lopen op hartslag’ wordt de

basis over het lopen met hartslag vertelt, het bepalen van je maximale hartslag,

hartslagmeters en hoe je effectief kan lopen op hartslag.

Op die avond zelf wordt niet gelopen. Wel is er de mogelijkheid dat

je een eigen hartslag meter/horloge meeneemt, zo nodig kunnen we daarbij

helpen.