Uitje Oud Valkeveen 13 mei -t/m 8 jaar- al opgegeven?!

Beste ouders/verzorgers van leden tot en met 8 jaar!

Fraternitas 100 jaar en dat betekent dat jij mee kunt met een gezellig uitje op zaterdag 13 mei aanstaande naar Oud Valkeveen in Naarden. Wij willen graag weten met hoeveel wij gaan en dat betekent dat je je wel moet opgeven. Wij zullen van 10:30 – 16:00 uur in Oud Valkeveen doorbrengen. Voor een hapje eten en wat te drinken zorgen wij. Vertrek vanaf de gymzaal: 10:00 uur. Kosten: €2,50 per kind, contant te voldoen bij vertrek.

Ook hebben wij begeleiding nodig. Bij elke 6 kinderen één begeleider waarvoor de entree door de verenging betaald wordt. Melden zich meer ouder(s)/verzorger(s) aan dan wij nodig hebben, dan zullen wij loten wie met ons mee gaat. Het staat de andere ouder(s)/verzorger(s) natuurlijk vrij om zelf entree te betalen en zo ook de dag mee te kunnen beleven.

Naast begeleiders hebben wij ook vervoer nodig. Kunt u ons hierbij helpen, dan kunt u dat ook aangeven. Voor alle veiligheid is het wel noodzakelijk dat u een inzittendenverzekering hebt en dat de kinderen evt. op een stoelverhoger kunnen zitten.

 Opgeven doe je via fraternitasnaaroudvalkeveen@hotmail.com

 Namens de organisatie,

Marcel en Joop