Verkoop toegangsbewijzen Jubileumshows

Sinds begin juli 2017 is de verkoop gestart van de toegangsbewijzen voor de twee jubileumshows “Party time” op 4 november aanstaande. De verkoop van de toegangsbewijzen verloopt voor het eerst in onze geschiedenis deze keer digitaal.

Na het aanmaken van een account in onze online-winkel kun je kaarten bestellen voor de middag- of voor de avondvoorstelling. De prijs is € 10,00 per kaartje, en betalen doe je via IDeal. Zodra je bestelling is doorgegeven en je hebt de betaling gedaan, krijgt de webmaster zicht op de bestelling. Na verwerking krijg je een mail met daarin de bestelde toegangsbewijzen (tickets).

IDeal en Mollie
Voor het verwerken van de IDeal-betalingen maakt Fraternitas gebruik van Mollie. Op je bankafschrift zie je dus dat Mollie geld afschrijft met daarbij de naam van Fraternitas.

Mail met toegangskaarten/tickets
In juli en augustus kan het (i.v.m. de vakantie) een paar dagen duren voordat je de mail ontvangt met daarin de bestelde toegangskaarten.

Toegangsbewijzen / tickets
De toegangsbewijzen zitten als pdf-documentje in de een e-mail. De werking is eigenlijk net als bij boarding-passen op een vliegveld: sla de pdf-documenten op op je mobiele telefoon of print ze uit. Neem je mobiele telefoon of de geprinte toegangsbewijzen mee naar de voorstelling. Bij de entree van de jubileumshow worden de toegangskaarten gescand ter controle en kun je naar binnen.