Clubkleding bestellen? (leuk 5-dec. cadeautje…)

Fraternitas heeft haar eigen clubkleding die gedragen wordt tijdens wedstrijden en bijzondere evenementen. Van iedereen die mee doet met wedstrijden wordt verwacht dat hij/zij de clubkleding draagt. Ook als uw kind niet mee doet met wedstrijden kan het zijn dat u en/of uw kind het leuk vindt om een eigen pakje te hebben.

De pakjes voor de meisjes zijn te bestellen via onderstaande link. Deze link komt ook op de website, zodat iedereen op elk gewenst moment de kleding kan bestellen. Houd er rekening mee dat turnpakjes altijd kleiner vallen dan de kledingmaat.

https://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakjes-professional/turnpakje-v621.html

De selectie draagt hetzelfde pakje, maar dan zonder mouwen:

https://www.tt-gymnastics.nl/winkel/artikelen/details/?webgroupfilter=163&artdetail=Vr-4840

Voor de jongens is er momenteel nog geen nieuw pakje beschikbaar. Er was wel een leuk pakje uitgezocht, maar helaas verloopt de communicatie met de leverancier zeer moeizaam. Daarom hebben we besloten om voor de jongens ook iets bij tt-gymnastics uit te gaan zoeken. Op dit moment is tt-gymnastics nieuwe pakjes voor jongens aan het ontwerpen. De verwachting is dat deze pakjes volgend jaar beschikbaar komen. Voor dit wedstrijdseizoen zullen we een passende oplossing zoeken.

Inge Verhage