Aanmelden of wijzigingen

Geplaatst op door

Aanmelden

Om lid te worden meld je je bij de leiding van het betreffende uur of les. De leiding zal aangeven of er plaats beschikbaar is of dat je op een wachtlijst wordt geplaatst. Voordat je lid wordt kun je altijd één of twee proeflessen volgen. De leiding beantwoordt al je vragen over de training of les zelf en voor wie ze geschikt zijn.

Na de proefles(sen) kun je het inschrijfformulier (zie hieronder) uitprinten en invullen. Lees ook de bijbehorende voorwaarden op de tweede pagina. Het formulier dien je dan bij de volgende les volledig ingevuld en ondertekend weer aan de leiding terug te geven. De leiding bepaalt of je direct kunt starten met de lessen of dat je op een wachtlijst wordt geplaatst. De leiding beheert de wachtlijst.

Dit is het te gebruiken Inschrijfformulier

Met het ondertekenen van het inschrijfformulier ga je akkoord met het reglement en de huisregels van C.S.V. Fraternitas, De Bilt. Onder de huisregels vallen ook de gedragsregels.

Wijzigingen

Wanneer er wijzigingen zijn van je privé-gegevens, denk aan adres, telefoonnummer of bankrekeningnummer, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de ledenadministratie, bij voorkeur via het e-mailadres Ledenadministratie@FraternitasDeBilt.nl.

Verander je van sport of lesuur, dan wordt dat door de leiding met je besproken. De leiding zorgt ervoor dat de ledenadministratie wordt geïnformeerd, dat hoef je niet zelf te doen.