Stem op ons tijdens de Rabo Clubsupport actie

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubsupport speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor een aanzienlijk bedrag beschikbaar!

Stemmen
Van 27-09-2019 t/m 11-10-2019  mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Fraternitas belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op Fraternitas tijdens de Rabo Clubsupport actie. Let op; Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf medio september een persoonlijke stemcode.

Samenwerking met TV FAK en C.S.V. Fraternitas
Om onze opbrengst te verhogen zijn wij als Fraternitas voor deze actie een samenwerking aangegaan met twee andere bekende verenigingen uit De Bilt, te weten tennisvereniging FAK  en FC De Bilt.

Wij roepen onze leden dan ook op om naast de maximale twee stemmen voor Fraternitas de overige drie stemmen te gunnen aan TV FAK  en FC De Bilt.

Bedankt voor jouw steun.