Succesvolle 3-4 kamp voor recreatieturners

Op zaterdag 26 januari 2019 vonden er in Amersfoort (Turn Inn) de voorrondes voor de 3/4 kamp van Rayon Eemland plaats. Deze teamwedstrijden zijn bedoeld voor recreatieturn(st)ers. Dit jaar deden er vanuit C.S.V. Fraternitas maar liefst vijf teams mee! Geweldig om te zien dat er zoveel enthousiasme is om als team te laten zien wat jullie hebben geleerd. Dat alleen al is een mooi resultaat.

Onder de ogen van een kritische jury werd er gedurende de gehele dag in verschillende rondes door de turn(st)ers in de vele teams van de verschillende verenigingen uit de regio hun vaardigheden getoond. Dit werd aandachtig gevolgd door een volle publieke tribune. Met al die ogen op je gericht heb je toch maar één kans om te laten zien dat je die oefening goed beheerst. Dat het niveau van onze turn(st)ers prima is bleek ook wel uit het resultaat. Ondanks de vele andere teams die ook hun beste beentje voor hebben gezet, gaan maar liefste twee teams van Fraternitas door naar de finales:

Fraternitas 4 is in de ochtend vierde geworden. Net buiten de medailles maar een uitstekende prestatie en daarmee zijn ze door naar de regio finales op 13 april.

Fraternitas 5 bleek, helemaal aan het eind van de middag bij de laatste prijsuitreiking, maar liefst tweede te zijn geworden. Daarmee gaan ook zij door naar de regio finales.

We kijken al uit naar de wedstrijden op 13 april.